top of page

Bescherm jezelf en anderen

Hygiëne en gezondheid gaan hand in hand. Om verspreiding van virussen als het Coronavirus te voorkomen is het belangrijk om contactoppervlakken regelmatig te reinigen. Lees wat u kan doen om jezelf en directe omgeving zo goed mogelijk te beschermen tegen het oplopen van het COVID-19 virus.

kelly-sikkema-fu3lD4xPpII-unsplash.jpg
Anchor Bescherm jezelf
luke-peters-B6JINerWMz0-unsplash.jpg

Gezond thuiswerken

Het coronavirus veroorzaakt mede dat kantoor / management medewerkers zoveel als mogelijk thuis werken. Voor de schoonmakers geldt dat zij op locaties de rotsen in de branding zijn. Het is voor veel mensen echter wennen om productief thuis te werken. Hier een aantal tips voor de thuiswerkers.

Anchor Gezond thuiswerken
Woman Working at Home

Jouw gratis unieke thuiswerkportaal

Test gratis, vrijblijvend en tijdelijk onze facility management app uit. Bereken fictieve schoonmaakkosten per ruimte en test of de nieuwe manier van management voor jou is weggelegd.  Vrijblijvend een account aanvragen?

Winactie: Puzzel en win een schoonmaakpakket

Met name tijdens stressvolle periodes is het van belang om ook leuke dingen te blijven doen. Pro Facility heeft een online puzzel in elkaar gezet. Dagelijks geven we meerdere malen een effectieve  schoonmaakprijs weg.

Los de kruiswoordpuzzel op en maak kans op een schoonmaakpakket. 

Naamloos ontwerp.jpg
Anchor Winactie
ragu-isabella.png

Ken je dit recept al?

Door het thuiswerken heb je natuurlijk niet meer tijd dan normaal, maar je hebt wel de mogelijkheid om een heerlijke ragu te maken. Als het eenmaal op het vuur staat, hoef je er niets meer aan te doen. Een heerlijk Toscaans recept om Italië een klein beetje naar Nederland te halen.  

bottom of page